Зареждане

Диего Санчез се договорил за битка в бокса с голи ръце

Диего Санчез се договорил за битка в бокса с голи ръце
Публикувано на: Август 11, 2021 в 08:28 ч
Изглежда, че Диего Санчез окачи ръкавиците си на пирон, но не е приключил с битките.

Победителят от риалити шоуто The Ultimate Fighter 1 и участник в залата на славата на UFC, се появи на пресконференция на Bare Knuckle FC в Маями, където заяви, че ще се бие в бокса с голи ръце.

Президентът на BKFC, Дейвид Фелдман потвърди, че има преговори със Санчез, които скоро ще бъдат финализирани. Но най-големият въпрос около продължаване на кариерата на Санчез е здравословното му състояние - особено психическото му.

Фабия: Санчез е наркоман и алкохолик, който се възползва от мен

Фелдман обаче уверява, че той ще мине през всички лекарски процедури, за да се разбере дали може да участва в битки.

"Да, водим интересни преговори," сподели Фелдман. "Мисля, че ще се договорим съвсем скоро. Той е добър човек. Мисля, че може да ни помогне много. Не мисля, че е приключил с кариерата си. Ако продължи - той ще мине през всеки един медицински преглед само заради странната си история с Джошуа Фабия. Искам да съм сигурен, че всичко е наред с него.

Веднъж минем ли през това, ще можем да подпишем договор. Ще е много добре, ако имаме легенда като Диего Санчез при нас. Подпишем ли, ще обявя и двубоя му в BKFC и хората ще са доста изненадани."

Има няколко планирани опонента за Санчез, но Фелдман иска да запази в тайна предстоящата битка, за да има изненада за феновете на BKFC.

"Имам един противник, който не е в редиците на BKFC и хората направо ще са втрещени," сподели Фелдман. "Имам и друг вариант с наш боец, който хората пак ще харесат много. Но докато не подпишем договор, не искам да говоря." 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес