Зареждане

Фабия: Санчез е наркоман и алкохолик, който се възползва от мен

Фабия: Санчез е наркоман и алкохолик, който се възползва от мен
Публикувано на: Май 25, 2021 в 00:00 ч
Диего Санчез си навлече гнева на Джошуа Фабия, който е негов бивш треньор и ментор. Напрежението между двамата ескалира, след като преди няколко дни Диего реши да прекъсне отношенията си с Фабия.

В последните седмици Диего и Фабия вбесиха UFC, защото решиха да ги атакуват с постове в социалните мрежи. Фабия обвини Дейна Уайт, че чука състезателки на UFC и разкри, че преди година организацията ги забравили на летището в Лас Вегас.

Уайт взе решение да уволни Диего след 16 години в организацията. Санчез опита да накара Уайт да говорят, но нямаше отговор и преди няколко дни обяви, че се разделя с Фабия. Явно Джошуа не е доволен от решението на своя бивш студент и реши да го засипе с помия.

Ето какво разкри Фабия за Диего Санчез, който е свободен агент:

Диего беше пристрастен. Той не каза на никого, че през последните 5 месеца живееше с мен и аз му бях спонсор. Трябваше да живея с него, защото беше разорен и нямаше пари. Той изхарчи всички свои пари и се наливаше с алкохол , Kratom и още 30 други субстанции. 

Имаше проблеми свързани със сексуално насилие. Криех всичко това и всички ме нападат. Ще разкрия всичко и ще пусна всички видеа. Две години Диего се е възползвал от мен, а аз се борих за него без да имам полза. Аз съм този, който получава смъртни заплахи. Диего е далеч от това, за което всички го мислят. 

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес