Най-големият сайт за бойни спортове

       

Chudinov и Groves излизат за титлата през февруари

Chudinov и Groves излизат за титлата през февруари
Публикувано на: Януари 10, 2017 в 09:58 ч
 
Мениджърът на Fedor Chudinov - Umar Kremlev разкри, че преговорите с George Groves за евентуален двубой за вакантната титла на WBA в категория супер средна са почти финализирани. Двамата боксьори трябва да се срещнат на 25 февруари във Великобритания.


WBA нареди на двамата боксьори да излязат един срещу друг и им даде краен срок до 5 януари, за да достигнат договорка, преди да бъде организиран търг за мача. Според думите на Kremlev, договорка с мениджърите на George Groves от Зауерланд е вече постигната.

Fedor Chudinov спечели пояса на WBA през месец май 2015 година, когато той надделя над Felix Sturm със съдийско решение. През септември той осъществи и защита на титлата срещу Frank Buglioni, преди WBA да нареди реванш между него и Felix Sturm. В този двубой Chudinov загуби титлата си, но едва седмици по-късно стана ясно, че Sturm е дал положителна допинг проба, като самият той оваканти пояса.

“Мачът ще бъде в Лондон. В момента уточняваме датата - 25 февруари. Финализираме договора, без да има нужда от търг. Сега няма смисъл от него”, заяви Umar Kremlev.

Мнения в Facebook

Свързани Новини

Mikkel Kessler е сред вариантите пред George Groves

Mikkel Kessler е сред вариантите пред George Groves
Другите варианти пред Groves са James DeGale и Gilberto Ramírez
Новини » юни 5, 2017 (3)
цялата новина

George Groves най-накрая взе титлата

George Groves най-накрая взе титлата
George Groves постигна своята дългогодишна мечта и стана шампион в супер-средната категория.
Новини » май 28, 2017 (8)
цялата новина