Зареждане

Чисора: Надявам се Усик да не се уплаши и да се оттегли

Чисора: Надявам се Усик да не се уплаши и да се оттегли
Публикувано на: Март 14, 2020 в 08:25 ч
Дерик Чисора ще се бие срещу Александър Усик на 23-ти май в О2 Арена в Лондон.

Мениджърът Еди Хърн е категоричен, че двубоят ще се проведе, макар че събития по цял свят се отлагат заради пандемията от коронавирус.

"Благодаря за този двубой на Александър, той не беше задължен да го приема," каза Чисора. "Бия се срещу един от най-добрите. Той знае как да се боксира, не мога да намеря спаринг партньори, които се боксират като него. Той може да танцува около мен 14/7. Трябва да го уцела със силен удар, за да го забавя."

Чисора прави спаринги с Браянт Дженингс и Дейвид Хей, неговият мениджър, планира да намери максимално бързо възможно най-много спаринг партньори. Но Чисора казва, че няма да има много стратегия в плана му на ринга.

"Просто ще удрям, когато мога да удрям. Надъхан съм. Надявам се той да не се уплаши и да се оттегли от битката.

Единствения начин да ме победи е с нокаут, но аз ще продължа да го атакувам. Ще му бъде доста неудобно с мен в ринга, но същото важи и за мен. Готов съм за това. Много съм мотивиран."

Хей смята, че отлагането на двубоя, който първоначално бе планиран за този месец, ще облагодетелства Чисора.

"Това дава предимство на Дерик," каза Хей. "Дава ни 6 месеца солидни тренировки. Седмица след седмица той става по-добър. Стигнахме до там, че му дадохме две седмици ваканция."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес