Зареждане

Бащата на Фюри се притеснява, че Уайлдър може да го бие

Бащата на Фюри се притеснява, че Уайлдър може да го бие
Публикувано на: Май 30, 2021 в 00:00 ч
Джон Фюри, който е баща на Тайсън Фюри се притеснява, че Дионтей Уайлдър може да спечели трилогията им. Тайсън се готвеше за битка с Антъни Джошуа, в която очакваше приходи над 70 милиона долара.

Изневиделица обаче Уайлдър спечели дело, с което задължи Фюри да му даде реванш за титлата в тежка категория на WBC. Всички се радваха, че ще има битка за обединяване на поясите в тежка категория, но Уайлдър им развали плановете.


Сега Фюри и Уайлдър подписаха своите договори и ще се бият в края на юли. Това обаче е грешка, смята Джон Фюри и посъветва своя син да изхвърли титлата на WBC, за да се бие с Джошуа:

Притеснявам се дали Тайсън ще може да подобри играта си за Уайлдър. Може да влезе самодоволен и да направи грешка. Има шанс да допусне грешка. Не ми харесва на къде отиват нещата. Американското боксово братство се смути от последната битка между двамата. 

Защо отказваш 20 милиона долара, за да се откажеш от своя шанс ? Няма логика от страна на Уайлдър. Има сили, които контролират нещата и определят правилата. Тези сили са приклещили и двамата. Нека му остави титлата и се бие с Антъни Джошуа. Тайсън и Джошуа може да загубят. 

Говорихме по телефона и му казах да хвърли титлата на WBC в кошчето. Нека я вземат, а Тайсън да се бие с Джошуа така, както беше планирано. Аз обаче съм никой за съжаление и не ме чуха. Всяко прибързано нещо не е хубаво, а тази трилогия избърза. Искам той да се бие с Джошуа, а не с Уайлдър.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес