Зареждане

Andy Ruiz: Пак ще ви затворя устите през декември

Andy Ruiz: Пак ще ви затворя устите през декември
Публикувано на: Октомври 17, 2019 в 06:00 ч
Шампионът в тежка категория Andy Ruiz е готов да затвори устите на своите критици за втори път през декември. Преди няколко месеца той прие да се бие с кратко предизвестие срещу Anthony Joshua, който беше непобеден шампион и голям фаворит в срещата. Тогава всички се подиграваха на Ruiz заради физическата му форма, но той избухна в срещата и свали 4 пъти АJ в нокдаун и го свали от трона при тежките.

"The Destroyer" се превърна в първия шампион в тежка категория от Мексико, но въпреки това хората продължават да го отписват. Ruiz не е доволен от това и се закани, че след няколко месеца във втората битка пак ще затвори устите на всички. Andy тренира усилено, за да е по-лек на 7-ми декември в Саудитска Арабия и вярва, че ще успее да защити титлите си срещу AJ:


Изпитвам голямо уважение към Anthony, който е добър човек извън ринга. На ринга обаче няма приятели, уважение и такива неща. Ще съм в по-добра форма през декември. Ще бъда по-лек, бърз и силен. Всички ще повярват в това през декември. 

Хората винаги ще говорят, но аз вярвам, че пак ще им затворя устите. Целта ми е да съм 116 килограма. Искам да сваля малко, за да ми е комфортно. В първата битка бях 121 килограма и бях тежък, но това беше с цел, защото исках да съм по-силен.  






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес