Зареждане

Александър Емеляненко победи блогър с решение

Александър Емеляненко победи блогър с решение
Публикувано на: Септември 19, 2021 в 01:00 ч
Александър Емеляненко успя да победи ММА боеца и блогър Артьом Тарасов. Двамата премериха сили според правилата на бокса на галавечер в Русия. Срещата им беше насрочена за 3 рунда по 2 минути и с ММА ръкавици.

Емеляненко влезе в боя по-тежък с цели 38 килограма. В началото на битката им Александър взе центъра на клетката, а Тарасов заложи на доста движение. Александър търпеливо преследваше Тарасов, който успяваше да му вкара удари, след което да избяга.

Двамата влязоха няколко пъти в клинч. Емеляненко успя да вкара удар на Артьом, който започна да тича в клетката и да бяга от ветерана. Във втория рунд Тарасов отново започна да спринтира в клетката. Александър успя да го настигне и го притисна с удари, което доведе до нокдаун.

Тарасов се изправи и продължи, но секунди по-късно пак падна в нокдаун. В третия рунд Артьом не изневери на своя стил и започна с доста движение с гръб към мрежата. Александър го последва и при размяна на удари го прати в нокдаун за 3-ти път в срещата.

Тарасов се изправи и продължи да тича из клетката, а Емеляненко вече беше доста изморен. В последната минуна на боя Емеляненко прати Тарасов за 4-ти път в нокдаун. Артьом продължи битката, която стигна до решение и Емеляненко победи единодушно.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес