Зареждане

Защо хората мразят безобидния Хасбула ?

Защо хората мразят безобидния Хасбула ?
Публикувано на: Септември 22, 2022 в 00:00 ч
Хасбула се чувства безнаказан и активно го използва.

Хасбик продължава да вдига шум в ММА. Наскоро приятелят на Хабиб Нурмагомедов и Ислам Махачев подписа петгодишен договор с UFC. Това не се хареса на много хора, които не виждат смисъл в привличането на Хасбула. Един от тях е Пауло Коста, който изригна по адрес на блогъра от Дагестан.

„Ако не мразиш това бебе, тогава си странен“, написа Коста по адрес на Хасбула.

Не е ясно какво е предизвикало такива чувства у Коста. От интернет меме, Хасбула се превърна в досаден герой, който мнозина не харесват. Говори се, че Хасбула ще взима много повече пари, отколкото взимат голяма част от бойците в UFC.

Конър Макгрегър също беше сред тези, които нападат Хасбула. "The Notorious" сподели, че иска да рита Хасбик, когото смята за плод на кръвосмешение. В отговор на обидите на Макгрегър, Хасбула предизвика ирландеца на битка - и това е една от основните причини блогърът да дразни мнозина.

Хасбик осъзна, че делата му могат да останат ненаказани. Поради малкия си размер Магомедов си позволява да си прави шеги с бойците и да ги предизвиква на битки, знаейки, че няма да има отговор - никой няма да се бие с младеж, който изглежда като 5-годишно дете.

Хасбула се държи като дете, но в същото време изисква те да общуват с него на равни начала. Всяка критика Хасбик възприема като акт на завист.

Поведението на блогъра буди недоумение не само сред бойците. И ако бойците се отнасят към Хасбик снизходително, то феновете в коментарите най-често яростно обиждат Магомедов.

Сега блогърът става все по-популярен и получава все повече хейтъри. Но е очевидно, че той само ще спечели от това, а Дейна Уайт също ще намаже.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес