Зареждане

Трите Хикса към Макгрегър: Кога ще си готов за WWE ?

Трите Хикса към Макгрегър: Кога ще си готов за WWE ?
Публикувано на: Март 1, 2021 в 12:00 ч
Легендата в кеча Пол Майкъл Левек, който е известен като "Трите Хикса" отново покани Конър Макгрегър в WWE. Вече дълги години Левек има интерес към голямата звезда на UFC, но Макгрегър все още не се е решил за дебют в кеча. В края на януари Макгрегър се завърна в UFC и загуби с нокаут от Дъстин Порие. Сега той се готви за реванш между двамата и сподели, че повече няма да бъде добро момче.

Конър изостави своя траш толк за боя с Порие, но в трилогията няма да има повече уважение. В социалните мрежи Фин Балър, който се състезава под банера на WWE реши да пусне в социалните мрежи снимка с фигурки на себе си, Макгрегър и Левек. Макгрегър коментира снимката и сподели, че няма да бъде добро момче, а Левек също се включи и го призова да каже кога точно ще бъде готов за кеча.

"The Notorious" има договор с UFC и е малко вероятно Дейна Уайт да го пусне в WWЕ. Разира се, има вероятност Конър да се появи в кеча, но за кратко или за по-дълго, но ще трябва да се оттегли от ММА. Вече видяхме как бившите шампиони в UFC Кейн Веласкес и Ронда Раузи минаха през WWE. Ще видим ли някога Макгрегър в кеча ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес