Зареждане

Спортните канали на Мтел – домът на UFC у нас

Спортните канали на Мтел – домът на UFC у нас
Публикувано на: Април 4, 2017 в 16:00 ч

От средата на януари бойните вечери и pay per view събитията на най-голямата MMA организация в света UFC станаха достъпни и в България със старта на новия канал Mtel Sport 1. Началото на март донесе още една добра новина на феновете на бойните спортове, защото арените за суровите битки станаха две с пускането и на Mtel Sport 2.

От телекома обещават да излъчват двубои от други организации, като дадоха първата сериозна заявка със защитата на Багата, който прегази Шон Джордън – Дивака в тежка категория на WSOF. Основен акцент обаче си остават двубоите от UFC, която в последните години се превърна в нарицателно за ММА. Показателен за това е фактът, че миналата година UFC беше продадена за рекордните 4,2 млрд. долара на WME-IMG.

Главоломният успех и растящият интерес превърнаха UFC в скъпо удоволствие – само едно UFC pay per view събитие струва около 50 долара отвъд Океана. У нас до края на март те бяха безплатни, но и цифрата след това не плашеща – 2 лева на месец ще струват двата канала за абонати на Мтел и blizoo.

В момента популярността на UFC е по-голяма от тази на всички други бойни спортове и вече често постига повече pay per view продажби от големите боксови вечери, като цяло, и дори започва да конкурира тези на WWE. В момента организацията има над 500 бойци, участвали в близо 400 събития в 22 държави.

От 1 април 2017 г. промоционалната цена за клиенти на телекома, ще бъде 1,99 лева на месец. Всички, които се абонират за телевизионна услуга след 1 април, ще трябва да заплащат цена за каналите от 5,99 лева на месец с безсрочен договор или 2,99 лева на месец с двугодишен договор. Ако искате да заявите включване на телевизия от Мтел, може да отидете в най-близкия магазин на компанията, да се обадите на *88 или да поръчате услугата на mtel.bg.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес