Зареждане

Рамзан Кадиров: Жив и здрав съм! Всички видяха кои медии лъжат хората

Рамзан Кадиров: Жив и здрав съм! Всички видяха кои медии лъжат хората
Публикувано на: Септември 21, 2023 в 14:00 ч
Чеченският президент Рамзан Кадиров продължава да опровергава слуховете, че е в кома.

В последните дни украинското разузнаване не спираше да гърми, че Кадиров бил в много тежко състояние. Той уж имал проблеми със здравето, защото бил пристрастен към наркотици. Други побързаха да го обявят за починал.

Това провокира Рамзан да се покаже и да опровергае доброжелателите. Опозиционни чеченски медии не си позволиха да разпространяват тези слухове, въпреки че не са големи фенове на президента.

В социалните мрежи Кадиров сподели, че е посетил своя чичо, който се лекува в Москва. Рамзан отново коментира слуховете за здравето си и сподели, че сега вече хората виждат кои са фалшивите медии, които ги лъжат.

Ето какво написа той:

"Приятели, тези дни семейството ни беше много притеснено за нашия скъп чичо Магомед Абдулхамидович Кадиров. Слава на Всевишния, той вече се оправя. По време на работното ми пътуване до Москва при първа възможност посетих Централната клинична болница, където го заварих в добро настроение. 

Дори в болничното легло се държи и не пропуска възможността да заповядва на членовете на голямото ни семейство. Развеселих моя скъп чичо, пожелах му бързо възстановяване и предадох насърчителни думи от моята скъпа майка. Лекарите в Централна клинична болница са наистина професионалисти с главно „П“. 

Благодарение на тях нашият скъп чичо ще се възстанови от болестта си след няколко седмици, с позволението на Всевишния Аллах. Ще коментирам и слуховете около здравословното ми състояние. Слава на Всевишния, жив и здрав съм и изобщо не разбирам защо трябва да се вдига шум, дори ако се разболея ? 

Въпреки че това има своите плюсове – вече публиката знае кои медии и кои лица открито лъжат своите читатели.", написа Кадиров в социалните мрежи.

Живеем във време, в което фалшивите новини са повече от истинските.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес