Зареждане

Пребиха културист, който иска да се жени за секс куклата си

Пребиха културист, който иска да се жени за секс куклата си
Публикувано на: Ноември 23, 2020 в 19:00 ч
Скандално известният кулурист от Казахстан, Юрий Толочко е бил пребит в родината си.

Преди няколко седмици той отишъл на мирен митинг в Алмати, но се оказало, че нещата не били чак толкова мирни. Толочко отишъл да подкрепи транссексуалните, но тълпата не била благосклонна към него.

Прочетете още - Културист от Казахстан ще се жени за своята секс кукла


Част от хората решили да го пребият и той свършил със счупен нос, сътресение и счупен зъб. От побоя минали няколко седмици, в които той се възстановявал и към днешна дата се чувства много по-добре.

Ето какво пише той в социалните мрежи, където се жали на различни институции:

Днес отидох на мирна среща в Алмати (Казахстан). Митингът обаче не беше мирен. Биха ме. Пребиха ме, защото реших да подкрепя транссексуалните хора в женски образ. Дискриминацията им е особено сурова у нас. Изнасилват ги в затворите и никой не ги чува. 

Само ние можем да ги подкрепим. Имам счупен нос, мозъчно сътресение и счупено парче от предния ми зъб. Вече се чувствам по-добре и оправих носа и моя зъб. Благодаря ви за подкрепата. 

Тази година Юрий стана известен, след като обяви, че планира да се ожени за своята секс кукла. За негово съжаление пандемията объркала неговите планове, но въпреки това той смята да изпълни целта си.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес