Зареждане

Юрий Толочко счупи своята секс кукла дни преди Коледа

Юрий Толочко счупи своята секс кукла дни преди Коледа
Публикувано на: Декември 25, 2020 в 09:00 ч
Печално известният културист от Казахстан Юрий Толочко разкри, че е счупил своята секс кукла дни преди Коледа. Толочко се ожени за куклата си Марго в началото на месеца, но явно двамата са прекалили с игрите по време на медения месец и тя има нужда от поправка. Юрий очаква неговата съпруга да бъде поправена в близките няколко дни, за да изпратят заедно 2020 година. Ето какво сподели той в интервю за Daily Star: 

Тя е счупена. Сега е на ремонт. Тя е в друг град. Когато се възстанови, това ще бъде подарък и за двама ни. Като цяло започнах да ревнувам Марго. 

Вижте още - Юрий Толочко най-накрая се ожени за своята секс кукла

След сватбата реших да я показвам по-малко на хората, забраних й Instagram (направих това отдавна). Може би съм прекалено егоистичен. Но в това е красотата на Марго, че мога да й направя това и тя няма да има нищо против.

Преди няколко месеца Юрий отишъл да подкрепи транссексуалните на протест, но тълпата не била благосклонна към него и хората решили да го пребият. Така той свърши със счупен нос, сътресение и счупен зъб.

Наскоро то завърза с белезници за оградата на американското посолство, защото искал да бъда чут и да спрат да го тормозят. Толочко сподели, че чака извинение от тези, които го пребиха.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес