Зареждане

Марк Зукърбърг към Илон Мъск: Пак ли започваме ?

Марк Зукърбърг към Илон Мъск: Пак ли започваме ?
Публикувано на: Юли 28, 2024 в 18:00 ч
Продължаващото съперничество между технологичните титани Илон Мъск и Марк Зукърбърг взе нов обрат, след като Мъск отново предизвика главния изпълнителен директор на META на битка. Последното предизвикателство дойде по време на посещението на Мъск във Вашингтон през седмицата.

Илон сподели, че е готов да се бие със Зукърбърг навсякъде и по всяко време. С това Илон отново разпали враждата, която за първи път привлече вниманието миналата година, когато двамата преговаряха с главния изпълнителен директор на UFC Дейна Уайт за потенциален мач в клетка.

Преговорите се провалиха поради спор относно набора от правила. Зукърбърг продължи обучението си в MMA, работейки с бойци като Израел Адесаня и Александър Волкановски. Напредъкът му обаче беше временно спрян, след като получи контузия в коляното и спря физическите дейности.

Сега, с последното предизвикателство на Мъск, перспективата за сблъсък между двамата технологични лидери се появи отново. В отговор на предизвикателството на Мъск Зукърбърг излезе със собствено изявление.

"Пак ли започваме ?", написа Зукърбърг.

Докато словесната война продължава, феновете и зрителите са оставени да се чудят дали това последно предизвикателство най-накрая ще доведе до дългоочакван сблъсък.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес