Зареждане

Любен Джубрилов невинен в обвинения за пране на пари

Любен Джубрилов невинен в обвинения за пране на пари
Публикувано на: Януари 16, 2014 в 15:27 ч

2014-та година започна позитивно за бургазлията Любен Джубрилов, който от дълги години се бори да опоревргае обидни обвинения срещу него и в изчистване на името си. На 27-ми декември с постановление на бургаската окръжна прокуратура делото за пране на пари срещу него бе прекратено поради липса на престъпление.

Така след дълго време най-после бургаския бизнесмен успя да докаже че бизнесът му е легален, а спечеленото от компаниите е придобито с честен труд и бизнес сделки.

„Клиентът ми е за пример на много от бизнесмените. Няма престъпление и престъпно поведение” – обясни адвокат Станко Кралев, доволен от развоя на процеса.

Небезизвестния бургазлия Любен Джубрилов, който повече от десетилетие е отдаден и на спорта продължава уверено с ангажиментите си към бойните дисциплини и инвестирането в тях. След като продуцентската компания „Максфайт” се доказа на пазара като качествен и надежден продукт благодарение на който през годините бяха проведени над 30 Гала вечери, Джубрилов продължава да гради нови планове и концепции в областта на спорта.

Името на бургазлията бе свързано с менаджирането на бойци в различни категории по цял свят, които той превърна в професионални състезатели на международна сцена.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес