Зареждане

Хасбула наби водещ по време на интервю в Дубай

Хасбула наби водещ по време на интервю в Дубай
Публикувано на: Април 7, 2022 в 02:00 ч
Дагестанската интернет сензация Хасбула Магомедов показа за пореден път, че не трябва да си играеш с него. Младежът, който страда от рядко заболяване даде интервю в Дубай и разказа много неща за себе си. Магомедов стана известен миналата година.

Тогава Асхаб Тамаев, известен чеченски ютубър искаше да уреди битка между Хасбула и друг младеж със същото заболяване – Абдурозик. Тамаев организира пресконференция, която стана хит и беше гледана от милиони фенове.

Хасбула е на 19 години, но заради заболяването си изглежда като 5-годишен. Миналата година Магомедов гостува на галавечерта на UFC в Абу Даби. Тогава той се запозна с много ММА звезди и беше близо до сбиване с Абдурозик в публиката.

Наскоро Кейлъб Пресли, известна бивша звезда по американски футбол направи интервю с Хасбула в Дубай. Пресли и Магомедов обхванаха много теми, но Кейлъб направи грешка и усети силата на Магомедов.

Пресли се осъмни в това, че Хасбула може да се бие и понесе ударите на дагестанската звезда. Ето какво каза Магомедов по време на интервюто:

“Като малък исках да стана тираджия или търговец. Да се занимавам с бизнес. Харесвам коли и исках да намеря начин, по който да правя пари чрез тях. Обичам дрифтове и звука от колите. 

Просто харесвам колите. Аз съм възрастен и не гледам анимации. Не ми пука какво говорят или мислят хората. Аз ставам опасен, когато някой иска да ми скочи. Започнах да нося нож със себе си, след като станах известен. Няма да се закачам с теб, ако и ти не го правиш. 

Ако обаче ме нараниш, тогава и аз ще те нараня. Знам как да се боксирам и да се бия, ако някой ми скочи. Научих се на улицата. Не помня колко много хора съм набил. Питайте Абдурозик. Той казва, че Дубай е негов дом и да го потърся. Аз съм в Дубай, а него го няма. 

Прибирам се в Дагестан, след което той започва да говори. Той замръзва, когато се видим. Следващия път ще му вкарам кроше. Абдурозик е клоун. Вкарайте ни в една стая и накрая ще излезе само един. Казах му, че не искам да го бия. Нещата обаче започват да се влошават и следващия път ще го ударя. Това е обещание. 

Искам да го бия до кръв. В момента нямам желание да тренирам. Един мъж трябва винаги да е готов за бой, даже без да е тренирал. Аз не вдигам желязо – аз съм желязо. Аз съм нацепен. Да, имам проблеми с гнева. Ако ме обидиш, тогава имаме проблем. 

Хейтърите ме ядосват, но след това не искат да ми дадат локация, когато им поискам. Искам да направя голям бизнес, за да правя пари. Не за мен, а за да помагам на тези в нужда. Искам да помагам на бедните.“

Ето видео от интервюто, където може да видите и краткия бой, който Хасбула хвърли на Пресли:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес