Зареждане

Хабиб: Хасбула получи 1 милион, за да не се бие с Абдурозик

Хабиб: Хасбула получи 1 милион, за да не се бие с Абдурозик
Публикувано на: Декември 14, 2021 в 16:44 ч
Хабиб Нурмагомедов разкри, че няма да има битка между джуджетата Хасбула и Абдурозик. В последните месеци имаше много повече внимание върху тези две момчета, отколкото към много по-големи битки в бойните спортове.

Хасбула и Абдурозик страдат от заболяване, което ги оставя джуджета. Двамата изглеждат като 5-годишни, но всъщност са на по 18 години. Преди боя им се проведе пресконференция, в която застанаха лице в лице.

Такава битка обаче нямаше, но напрежението между тях не стихна. За последно двамата се видяха в Абу Даби по време на събитие на UFC и си скочиха на бой до клетката.

Хасбула беше гост на последната галавечер на Хабиб в Москва. Нурмагомедов реши да отговори на въпросите за Хасбула и разкри:

Нека кажем на хората да разберат като цяло каква е ситуацията с Хасбула. Хасбик живее в Хушет. Той е съсед на нашите момчета, които живеят в Хушет. От там се запознахме с него преди да стане звезда. Имаме много добри отношения. Каним го на нашите събития, за да не стои у тях. Караме го с нас в Москва. 

Феновете също искат да го видят, защото е интересен персонаж. За битката дори не знам. Никога не го е питал за това. Това по принцип е ненужна тема, защо трябва да се бие с някого ? В залата той е постоянно с нас. Той има много приятели. Не искам да се бие с Абдурозик в октагона. 

И двамата са много известни в момента. Един бизнесмен, не знам името му им плати или милион, или милион на двамата, за да не се карат. Той видя, че има реклама на тази битка, отиде при тях и направи това дарение. Накара ги да дадат дума, че няма да има такава битка. Налична е и такава информация. 

Не бих искал те да се бият. Хасбула е по-популярен в Америка, отколкото в Русия. Постоянно ме питат:"Къде е Хасбик?" Казвам, че не знам къде е Хасбик, вкъщи, предполагам. В Англия бях на среща с феновете и всички питаха къде е Хасбик. Наистина, той е много популярен в чужбина. 

Дейна Уайт сам ми се обади, попита къде е Хасбик. Поиска да го заведе в Абу Даби. WWE, кечът също искат той да отиде при тях по някакъв начин. Искат да му платят големи пари, за да го качат на ринга. Той е много популярен в чужбина.

Явно такава битка няма да видим.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес