Зареждане

Гледай на живо MMA.BG Live и спечели уникална книга за един от най-смелите български воини

Гледай на живо MMA.BG Live и спечели уникална книга за един от най-смелите български воини
Публикувано на: Март 16, 2022 в 17:36 ч
Подкастът MMA.BG Live #18 ще се излъчи на живо този петък от 19:30 в нашите канали във Facebook и YouTube.

Поради огромният интерес и множество запитвания след последния ни епизод, в който говорихме за това какво трябва да прави цивилното население, за да оцелее в извънредна обстановка - военна или природно бедствие - този епизод ще продължи темата, като сега ще говорим изключително и само за подготовка на населението при военни атаки.

Вижте също: MMA.BG Live #18 - Война (епизод 2): Практически съвети за подготовка и оцеляване

Двама експерти ще говорят за добрите практики, за подготовката и увеличаване на шанса за оцеляване при изключително неприятен развой на военни събития, ако населеното ни място стане обект на военни действия.

Хаосът от дезинформация, който цари по медиите, сякаш е с цел да всява все повече уплах и паника сред цивилното население, вместо да го информира как да действа и как да бъде готово, за да реагира най-адекватно в такива ситуации. За капак от Facebook ограничиха популяризирането на събитието на живо, показвайки незаинтересованост към реална и полезна информация за населението, но стимулирайки показване на клюкарски публикации и фалшиви и пропагандни новини. Затова разчитаме колкото може повече от вас да споделят събитието с ваши приятели и хора, които смятате, че ще имат интерес към това издание на подкаста.

MMA.BG Live #18 ще се излъчва на живо и всеки включил се в дискусията с въпроси или коментари на живо ще участва в томбола за три броя от уникалното издание 'Последният рицар на България' - детска книжка за подвизите на Н.В. Цар Борис III.



И този път двама експерти ще говорят по темите - сержант Ненчо Кичуков от втория български пехотен батальон в Кербала, Ирак, както и доц. д-р Милен Иванов - с опит като командир от Българската армия, служител на Вътрешна сигурност - МВР и съветник на министър-председателя по национална сигурност.

В MMA.BG Live #18 ще се фокусираме изцяло върху военните действия и ще навлезем в детайли относно подготовката и добрите практики за оцеляване, като:
  • Как държавата преминава в режим на извънредно положение и как това засяга цивилните граждани?
  • С какво да се запасим и как да се подготвим - храна, медикаменти, материали?
  • Кои са най-безопасните убежища ри артилерийски или бомбени удари?
  • Бойна готовност - оръжие, боеприпаси.
  • Правила за поведение при престрелка или военна атака.
  • И още много конкретни и практически-приложими теми...
Подкастът MMA.BG Live #18 ще се излъчи на живо този петък от 19:30 в нашите канали във Facebook и YouTube.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес