Зареждане

Иван Манев - Железния на живо в MMA.BG Live #4

Иван Манев - Железния на живо в MMA.BG Live #4
Публикувано на: Юли 2, 2019 в 15:50 ч
В четвъртия ударен епизод на видео подкаста MMA.BG Live ще се срещнем със 73-годишния олимпиец Иван Манев - Железния.

Железният българин се готви постоянно за нови състезания и не спира с тренировките. Иван ще бъде гост в студиото на MMA.BG Live #4 на 8-ми юли от 19:30, където ще си говорим на живо за това как се тренира ум, дух и тяло, а всеки може да се включи в разговора и да задава своите въпроси на живо в нашата Facebook страница.
 

 
Манев е бронзов медалист от Олимпийските игри и ежедневно мачка самочувствието на наперените младежи около Панчарево, докъдето всеки ден кара колело (30 км), за да направи редовната си тренировка по гребане с кану-каяк (10 км). После за разпускане вкарва час силова тренировка и крос в гората.

Вижте също: Иван Манев - Железния: 73-годишен олимпиец засрамва младежите край Панчарево
 
И ние като отявлени мазохисти нямаше как да пропуснем шанса да ни се посмаже самочувствието на живо, като си уредихме среща с него в следващия MMA.BG Live, като за сметка на това пък ще научим много полезни неща и ще си поговорим за интересни теми.
 
Иван нашумя преди около година с видео в социалните мрежи, гледано почти 1 милион пъти:
 
 
Не пропускайте да се срещнете с Железния, който определено има на какво да ни научи, когато става въпрос за тренировки на ума, духа и тялото.

Запазете часа - 19:30 на 8-ми юли на живо в MMA.BG Live.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес