Зареждане

Два семинара по метода на Вим Хоф през ноември в София

Два семинара по метода на Вим Хоф през ноември в София
Публикувано на: Септември 20, 2022 в 00:00 ч
Барт Пронк - дясната ръка на Вим Хоф отново се завръща за семинари по метода на Вим Хоф в България. Този път заедно с Анна Грозданова, която е първият сертифициран инструктор по метода в България.

На 26.11 ще се проведе Fundamentals Workshop, който е за хора, които тепърва искат да се запознаят с метода или такива, които искат да задълбочат практиката си, да се запознаят в детайли с всички специфики и тънкости на дихателните упражнения, да се потопят в ледена вана и усетят силата на медитацията.

Вижте също: Вим Хоф и неговия метод да бъдеш свръхчовек

В този модул ще се запознаете с основните на метода. Ще разберете как дихателни упражнения и студа променят биохимията на тялото ни, дава ни повече енергия, повишава хормоните на мотивация и щастие, подобрява работата на имуната система, помага ни да се справяме със стреса и още много.

Повече информация за Fundamentals тук - https://www.facebook.com/events/5467173653361111

На 27.11 Ще се проведе Advanced Workshop, който ще бъде за хора, били на Fundamentals или практикуващи редовно метода поне от 6 месеца. В този семинар ще наблегнем върху силата на ума. Ще можете да се потопите в силата на Power breathing, ще има упражнения за активиране на кафявата мастна тъкан за затопляне на тялото след интензивното излагане в леда и задълбочаване в метода.

Методът е изключително подходящ за активно спортуващи хора за подобряване на постиженията, за хора, които водят или биха искали да водят здравословен начин на живот и всеки, който иска да бъде здрав, силен и щастлив.

Повече информация Advanced тук - https://www.facebook.com/events/1258380844904645

Местата се запълват бързо, затова не отлагайте.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес