Зареждане

Чеченски ММА боец дава мерцедес, за да последвате Рамзан Кадиров

Чеченски ММА боец дава мерцедес, за да последвате Рамзан Кадиров
Публикувано на: Януари 29, 2023 в 00:06 ч
Чеченският ММА боец Асхаб Тамаев обяви жребий за тези, които следват акаунтите на чеченския лидер Рамзан Кадиров в социалните мрежи. 

Страниците на Кадиров в Instagram и Facebook бяха блокирани още през 2017 гoдина. Решението дойде, след като Кадиров беше добавен в списък със санкции на Съединените щати. Президентът на Чечня често е обвиняван в нарушаване на човешките права.

Тамаев, който е известен блогър и боец дава спортен автомобил Mercedes-AMG GT и 15 нови iPhone. Условието е да се абонират за страниците на Кадиров и най-близките му хора. Тамаев се радва на впечатляващите 5,5 милиона последователи в профила си в Instagram.

Това го прави идеален избор, с който Кадиров да работи по своето популяризиране. Мнозина вярват, че силния интерес на Кадиров да засили присъствието и популярността си в социалните медии, е причината за този ход на Тамаев.

Още през октомври 2020 г. руският рапър и инфлуенсър Мортгенщерн разкри, че е получил 400 000 рубли, за да рекламира Кадиров в социалните мрежи. Подобно на Тамаев, Мортгенщерн организира томбола с автомобили за тези, които се абонират. 

Явно Кадиров е готов на всичко, за да стане известен в социалните мрежи.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес