Зареждане

Жуниор Дос Сантос: Нгану ме победи с късмет

Жуниор Дос Сантос: Нгану ме победи с късмет
Публикувано на: Ноември 28, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в тежка категория Жуниор Дос Сантос загуби с нокаут от Франсис Нгану за 71 секунди, но въпреки това вярва, че е по-добрия боец. Двамата се биха юни в Минесота, където Нгану се справи с бразилеца и спря неговия възход към пояса при тежките. Изминаха месеци от срещата, а Дос Сантос все още вярва, че Нгану победил с късмет.

Страховития камерунец вярва, че е сред най-добрите боксьори в ММА, но Жуниор не е съгласен с това твърдение. "Cigano" даде интервю за MMAFighting и сподели, че Нгану говори много, но ще му затвори устата, ако се срещнат отново:


Миочич е добър боксьор и сега се появи Нгану, който говори много глупости и твърди, че е най-добрия боксьор в тежка категория, защото извади късмет и ме победи. Той не е най-добрия и никога няма да бъде. Ще го докажа съвсем скоро и ще му затворя малката уста, която говори глупости. 

Той е много силен и трябва да бъде уважаван. Нгану записа страхотна победа над мен, но истинските бойци успяват да запазят своя рекорд. Ще видим какво ще се случи. 


Ще може ли бразилеца да отмъсти ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес