Зареждане

Жозе Алдо разкри кога ще се оттегли от ММА

Жозе Алдо разкри кога ще се оттегли от ММА
Публикувано на: Юли 21, 2022 в 04:00 ч
Бившият шампион на UFC в категория перо (до 65 кг) бразилецът Жозе Алдо, който сега играе в по-ниска категория, призна, че е близо до прекратяване на кариерата си.

Припомнете си, че на 21 август на турнира UFC 278 34-годишният Алдо ще се срещне с 31-годишния грузински боец Мераб Двалишвили, след което, според бразилеца, той се надява да се бие за титлата.

Алдо е в серия от 3 поредни победи и успех над Двалишвили ще го превърне в претендент. Жозе вече е на 35 години и в началото на кариерата си смятал, че на тези години вече ще е аут от играта.

„В зората на моята кариера казах на треньора, че на 35 ще бъда шампион и ще се пенсионирам. Затова казвам, че съм близо до края на кариерата си. Дадоха ми Мераб Двалишвили, корав човек, с когото никой не иска да се бие. След като го победя, ще бъда шампион.

Мечтаехме за титли в лека и категория перо, но нещата се оказаха различни. Преминахме в категория петел и се насочваме към пояса. В това тегло започнах кариерата си и никога не бих си помислил, че ще се върна тук“, цитираха Алдо от Combatе.

Ще намери ли Алдо място сред най-великите в историята на ММА ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес