Зареждане

Жозе Алдо е най-великият в категория перо на UFC

Жозе Алдо е най-великият в категория перо на UFC
Публикувано на: Декември 2, 2021 в 04:00 ч
Арън Бронстетър от The Sports Network реши да се допита до феновете по темата с най-великия ММА боец на UFC в категория перо. Всеки фен има своето мнение по темата. Често Дейна Уайт се изхвърля и определя даден боец на най-велик, след като направи няколко защити на титлата си.

В анкетата на Бронстетър участваха над 20 000 души, като най-много гласове събра легендата Жозе Алдо. Той зае първото място с 35.3 % от гласовете на феновете. На второто място остана бившият шампион Макс Холоуей с 32.6 % от гласовете.

Интересен факт е, че Конър Макгрегър събира 20.8 % от гласовете, а действащият шампион Александър Волкановски е на последното място с едва 11.2 % от гласовете. Ето как феновете подредиха най-добрите в историята на категория перо на UFC:

  • Жозе Алдо - 35.3 %
  • Макс Холоуей - 32.6 %
  • Конър Макгрегър - 20.8 %
  • Александър Волкановски 11.2 %

Друг интересен факт е този, че Жозе Алдо губи битки от Холоуей, Макгрегър и Волкановски. Алдо успя да защити титлата си 9 поредни пъти. Холоуей я защити 3 пъти, а Макгрегър дори не я защити. Волкановски от своя страна има 2 защити на титлата до момента.

Съгласни ли сте с тези над 20 000 души, които са гласували  ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес