Зареждане

Жорж Сен-Пиер: UFC са виновни за провалената битка с Хабиб

Жорж Сен-Пиер: UFC са виновни за провалената битка с Хабиб
Публикувано на: Юни 16, 2022 в 19:00 ч
Жорж Сен-Пиер твърди, че UFC са виновни за провалената битка с Хабиб Нурмагомедов.

Легендарния бивш шампион в 2 категории беше готов да се бие с Нурмагомедов, който го предизвика. По всичко личеше, че ще има такава битка, но за съжаление Дейна Уайт им удари спирачките. Към днешна дата Хабиб и Сен-Пиер вече не се състезават и са аут от ММА.

Сега президента на UFC много би искал такава среща, но всичко е в миналото. Организацията не се интересуват от това, което искат бойците и феновете, а само от парите. Това е причината да не видим такъв бой.

„Не, това няма да се повтори. Опитахме се да организираме тази битка. Не се случи, но всичко е наред. Може би това е дори по-добре. 

Аз съм голям фен на Хабиб, той е страхотен боец с страхотна кариера. Много фенове обичат битките му.

Причини, поради които тази битка не се е състояла ? Не се разбрахме навреме. Когато Хабиб и аз искахме да го направим, UFC не го направи. И сега и двамата приключихме с ММА, а UFC искат тази битка. 

Става дума за пари. Те искаха да правят това, което е от полза за тях, но не и това, което е от полза за нас и феновете.

Това е истинската причина, поради която тази битка не се проведе“, каза Сен-Пиер в интервю за YouTube канала на Sherdog.com.

Кой щеше да спечели, ако имаше такава битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес