Зареждане

Жан Жилей - Джоузеф Паркър подгрява Джошуа - Нгану

Жан Жилей - Джоузеф Паркър подгрява Джошуа - Нгану
Публикувано на: Януари 16, 2024 в 02:00 ч
Джоузеф Паркър ще се изправи срещу Жан Жилей в подглавната битка на боксовата галавечер, което ще бъде оглавена от Антъни Джошуа и Франсис Нгану. Провеждайки се в Рияд, Саудитска Арабия на 8-ми март, това събитие обещава да бъде едно от най-вълнуващите боксови събития на годината.

Паркър, известен със своя мощен стил на ринга, се завръща след доминираща победа над Дионтей Уайлдър. Тази победа затвърди репутацията му на един от най-добрите в света на бокса. Предстоящата му битка срещу Жилей се разглежда като решаваща стъпка в кариерата му, като победа може да го тласне още по-близо до върха в тежката категория.

Жан, от друга страна, се доказа с последователни победи срещу Джо Джойс миналата година. Тези впечатляващи изпълнения доказаха, че Жилей е сериозен съперник в тежка категория. Сблъсъкът му с Паркър се разглежда като тест за уменията му на най-високо ниво и възможност да затвърди позицията си на една от водещите фигури в света на бокса.

Жилей e с рекорд 26-1-1 в бокса и печели 21 от срещите си с нокаут. Паркър е с рекорд 34-3 в бокса и печели 23 пъти с нокаут. Тази битка ще направи боксовата галавечер в Рияд още по-интересна. Кой от двамата ще спечели. Жан или Паркър ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес