Зареждане

Жаирзиньо Розенструйк предвижда нокаут над Франсис Нгану

Жаирзиньо Розенструйк предвижда нокаут над Франсис Нгану
Публикувано на: Януари 7, 2020 в 08:53 ч
31-годишният непобеден звяр в тежка категория Жаирзиньо Розенструйк изгря много бързо в UFC. В първата си година той спечели 4 срещи с нокаут и увеличи статистиката си на 10-0 в ММА с 9 приключвания. Той победи легенди като Андрей Арловски и Алистър Овърийм и заслужи битка с бившият претендент за титлата Франсис Нгану. Двамата ще се бият в края на март в главната битка на UFC on ESPN 8 в Охайо.

В момента двамата са най-големите изроди при тежките и това определено е битка, която ще се гледа с голям интерес. Този сблъсък ще бъде между двама титани и ще излъчи безспорен претендент за титлата. Двамата имат брутална сила и всеки от тях ще се опита да откачи главата на другия. Не е ясно какво ще стане, но Жаирзиньо Розенструйк прогнозира победа нокаут в първия рунд:


Щастлив съм от това, което постигнах през 2019 година. Мисля, че в момента съм най-известния боец в Суринам. Не съм изненадан от това, че Нгану прие битката. Той щеше да е глупав, ако не беше приел. Това е битката, която трябваше да се направи. В момента той е човекът, а аз искам да заема неговото място. Аз искам най-големите предизвикателства и съм доволен, че той прие битката. 

Няма почивка за мен. Да, мисля, че това ще бъде битка, която ще излъчи претендент за титлата. Нгану е боец, от когото всички се страхуват, но аз ще го срещна. Ще ви покажа, че няма от какво да се страхувате. Разбира се, че предвиждам нокаут в първия рунд. Не искам да оставя нещата на съдиите. Ще си реша срещата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес