Зареждане

Zabit Magomedshapirov: Наричайте ме ZaBeast

Zabit Magomedshapirov: Наричайте ме ZaBeast
Публикувано на: Септември 7, 2018 в 08:04 ч
Бившият шампион на ACB в категория перо и настоящ боец на UFC, Zabit Magomedshapirov се завръща отново в клетката и ще се опита да ни впечатли за пореден път със своя атрактивен стил. Той трябваше да се бие срещу Yair Rogriguez, но той се оттегли и беше заменен от Brandon Davis, който приема битката с кратко предизвестие и ще се опита да извлече максимална полза от това.

Magomedshapirov обаче е готов за битка и дори си измисли нов прякор и той е ZaBeast:

Tъжно е че Rogriguez се контузи, защото знам, че доста хора чакаха тази битка. Не съм сигурен какво точно се случи с него, но това е част от играта. Това може да се случи на всеки и аз му пожелавам успех и дано се възстанови възможно най-скоро. Не знам какво става и не мисля, че той се страхува, но може би не иска да си загуби мястото в ранглистата.

Костваше ми доста усилия и здрави тренировки да се подготвя и две седмици преди битката той се оттегли и това си е тъжно, но целта ми беше да остана в картата на събитието и оценявам, че от UFC ми намериха нов опонент. Благодаря на Davis, че прие битката и може и да няма добра статистика в UFC, но не трябва да го подценявам. Готов съм след тази битка отново да се бия с  Rogriguez, но всичко зависи от това, колко време ще му отнеме да се възстанови. 

Не знам защо е толкова трудно да ми намират опоненти и не мисля, че другите се страхуват, но ми харесва това, че всеки се притеснява от битка с мен. Все още нямам прякор, но доста фенове ме наричат ZaBeast и Mark Henry също ме нарича така и най-вероятно, ще избера този прякор и вече може да ме наричате ZaBeast.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес