Зареждане

Забъркаха името на Брок Леснар в голям секс скандал

Забъркаха името на Брок Леснар в голям секс скандал
Публикувано на: Януари 28, 2024 в 02:00 ч
Бившата служителка на WWE Джанел Грант заведе дело, в което твърди, че дългогодишният президент и главен изпълнителен директор на WWE Винс Макмеън я е малтретирал сексуално и сексуално я е трафикирал на други хора в компанията. Според Хадиджа Сафдар от Wall Street Journal, Грант е подписала споразумение за неразкриване на информация през 2022 г., според което тя се е съгласила да запази мълчание относно своите твърдения и връзката си с Макмеън в замяна на 3 милиона долара.

В делото си Грант твърди, че плащанията са спрени след първоначално плащане от 1 милион долара, така че тя се стреми да анулира споразумението и води дело за неопределени щети. Освен това Грант твърди в делото, че Макмеън я е накарал да „създаде персонализирано сексуално съдържание за суперзвезда на WWE, която той се опитва да преподпише“.

Според Сафдар, делото не посочва името на професионалния кечист, но го описва едновременно като UFC боец и WWE талант. Хората, запознати с въпроса, идентифицираха кечиста като Брок Леснар, едно от най-големите имена на WWE. Грант твърди, че Макмеън я е принуждавал към сексуални ситуации и я е унижавал в замяна на това, че й е дал работа в WWE като администратор-координатор в правния отдел на WWE през 2019 година. 

Грант заявява в делото, че през юни 2021 г. Макмеън и друг изпълнителен директор са я заключили в офиса й и са се редували да я насилват сексуално. Тя също така твърди, че дни по-късно Макмеън я заключил в личната си съблекалня, след което я насилил. Грант твърди, че Макмеън многократно й е казвал да отиде в хотелските стаи на Лауринатис и да прави секс с него преди работните дни.

Твърди се, че Макмеън е дал номера на мобилния й телефон на Леснар, а Брок я е помолил да изпрати видеозапис на себе си, докато уринира. Леснар, който е женен за бившата звезда на WWE Сейбъл, твърди, че е казал на Грант, че иска да "определи дата за игра" през декември 2021 г., но снежна буря отменила плановете.

Грант каза в делото, че Макмеън я е притиснал да подпише споразумение за неразкриване на информация през януари 2022 г., когато съпругата му Линда Макмеън е научила за връзката им. През юли 2022 г. Макмеън се оттегли от WWE, след като беше съобщено, че е платил на множество жени 14,6 милиона долара, за да мълчат за сексуални контакти с него и обвинения в сексуално поведение.

Разследване на борда на директорите на WWE установи, че Макмеън неправилно е пропуснал да отчете плащанията като бизнес разходи и от него се изисква да изплати на компанията разходите по разследването. Макмеън се завърна в WWE през януари 2023 г. и помогна за организирането на продажбата на компанията на Endeavor Group Holdings, която също притежава UFC.

Оттогава WWE и UFC се сляха в компания, наречена TKO Group Holdings, а Макмеън е изпълнителен председател. Никой от Макмеън, Лауринатис или Леснар не коментира обвиненията, но адвокатът на Макмеън, Джери Макдевит, каза през 2022 г., че Макмеън е имал договорни отношения с Грант, чието име все още не беше назовано по това време.

Наскоро Винс Макмеън подаде оставка от TKO Group, за да се бори с Грант в съда.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес