Зареждане

Yoshihiro Akiyama: Agilan Thani е по-добър от мен, но ще опитам да го победя

Yoshihiro Akiyama: Agilan Thani е по-добър от мен, но ще опитам да го победя
Публикувано на: Юни 15, 2019 в 10:12 ч
43-годишната японска легенда Yoshihiro Akiyama се завръща в клетката след броени часове, за да се изправи срещу 23-годишният Agilan Thani. Akiyama не се е състезавал в клетката от 4 години и вече усеща напрежението. И двамата бойци идват след загуби, но Yoshihiro е готов да даде всичко от себе си, за да победи неговия по-млад съперник. Akiyama признава, че Thani има доста предимства, но му липсва опит и това ще бъде оръжието, което Yoshihiro ще използва в тази среща:


В момента се намирам в добра форма и моето кардио е перфектно. Притеснявам се от това, че бях аут за дълго време. Искам да се бия добре, а не само да се бия. Притеснявам се, защото не знам дали все още го мога. Не се вълнувам, а чувствам само напрежение. Agilan Thani и аз имаме 20 години разлика. Ако на млади години имах син, то той можеше да ми е син. Вярвам, че той е по-млад от мен и е по-добър в доста неща. Аз имам опит и това е моето предимство. 

Ще се опитам да го използвам, за да победя. Баща ми винаги казваше, че трябва да тествам себе си и затова съм тук в ONE Championship. Не съм първа младост и няма как да се бия в следващите 5, 6 години. Ще видим как ще се чувствам след тази битка и ако всичко е наред, то аз съм готов да се бия често. Моята крайна цел е титлата и съм готов да се бия с всеки, който ще ме приближи до нея. Чувствам, че благодарение на моят опит ще намеря път към победата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес