Зареждане

Японска легенда ще се бие до 50 години

Японска легенда ще се бие до 50 години
Публикувано на: Април 1, 2022 в 13:00 ч
Японската ММА легенда Йошихиро Акияма не е приключил с ММА. Миналия месец, “Sexyama” влезе в клетката за първи път от повече от две години. Той се изправи срещу друга японска легенда в лицето на Шиня Аоки. Двамата се биха на ONE X, което се проведе в Сингапур.

Малко хора даваха шансове на Акияма, но той ги шокира и нокаутира Аоки във втория рунд. Така той навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут и вече има 2 победи и 1 загуба в ONE. Йошихиро е с рекорд 16–7 (2) в ММА и печели 14 от срещите си с приключване.

46-годишния японец планира да се бие до 50-годишна възраст. По време на интервю за Ариел Хелуани, Акияма каза:

"За мен този двубой с Аоки, по отношение на цялата ми кариера в ММА, това е големият етап. Това е така, защото мисля, че тази битка успя да постави светлината на прожекторите върху Япония. 

Определено ще се бия до 50 години. Това е настоящата ми цел, в зависимост от състоянието ми. Ако изчислите битки по два пъти годишно, тогава ми остават 4 години, така че това са повече от осем срещи.

Искам да се бия за титлата. Ще се състезавам в средна категория. Не съм близо до златото, но ще продължа да се бия, за да предизвикам шампионa."

Ще успее ли Акияма да спечели титлата в ONE ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес