Зареждане

Йоел Ромеро пенсионира Мелвин Манхуф с тежък нокаут

Йоел Ромеро пенсионира Мелвин Манхуф с тежък нокаут
Публикувано на: Септември 24, 2022 в 01:30 ч
Йоел Ромеро продължи да побеждава в клетката на Bellator.

45-годишната звезда от Куба се изправи срещу друг ветеран в лицето на Мелвин Манхуф. Битката им в полутежка категория беше подглавна за събитието Bellator 285, което се провежда в Дъблин, Ирландия.

Битката им беше далеч от атрактивна преди нокаута. Манхуф изглеждаше доста скован и не искаше да предприема рискове. Мелвин не вкара нито един удар, който да нарани Ромеро. Като цяло Мелвин не вкара нищо интересно в срещата.

Ромеро от своя страна свали Манхуф на земята в първия рунд и го доминира. Във втория рунд нямаше почти никакъв екшън. Ромеро беше този, който търсеше боя и вкара по-добрите положения в рунда.

В третия рунд Ромеро отново свали Манхуф на земята и това беше началото на края за Мелвин. Ромеро започна да вкарва тежък граунд енд паунд над безпомощният Манхуф. Йоел успя да вкара удар с лакът на Манхуф, с което го нокаутира.

Реферът не се намеси веднага и позволи на Ромеро да вкара още 1 удар с лакът на вече нокаутирания Манхуф. Така битката завърши с нокаут за Ромеро в третия рунд. С тази победа Йоел навлезе в серия от 2 поредни победи.

Мелвин от своя страна навлезе в серия от 2 поредни загуби и обяви, че се оттегля от ММА.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес