Зареждане

Йоел Ромеро: Искам да съм двоен шампион в Bellator

Йоел Ромеро: Искам да съм двоен шампион в Bellator
Публикувано на: Септември 15, 2022 в 05:00 ч
Йоел Ромеро не е приключил със средна категория. Бившият претендент за титлата на UFC и сега звезда на Bellator има планове да се завърне в дивизията, където си направи име в света на ММА.

Ромеро (14-6 MMA, 1-1 BMMA) в момента има насрочен бой за 23-ти септември в Дълбин. Той ще се бие в полутежка категория с Мелвин Манхуф на Bellator 285, което ще се проведе в Дъблин, Ирландия.

Йоел влиза в боя като голям фаворит. 45-годишната звезда от Куба не планира да спира с ММА, а вместо това се цели в 2 титли в новата си организация.

„За мен е удоволствие да се бия в Дъблин. Това е едно от онези места, където хората биха искали да направят шоу. Що се отнася до Мелвин, не мисля дали ще го победя лесно или не. Това, за което мисля, е да си върша работата. 

Да приложа това, което сме практикували в лагера, и да вдигна ръка след битката. Целите ми са все същите, амбициите ми са все същите – да стана шампион и в двете дивизии. 

Сега в тази битка ще се бия в полутежка категория, а след това слизам в средна категория.“, каза Ромеро пред MMA Junkie.

Може ли Ромеро да стане шампион на тези години ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес