Зареждане

Йоана Йеджейчик се завръща към интензивни тренировки

Йоана Йеджейчик се завръща към интензивни тренировки
Публикувано на: Февруари 13, 2024 в 02:00 ч
Бившата шампионка на UFC в категория сламка Йоана Йеджейчик се завърна на тепиха след дълга пауза. Полякинята не крие радостта си от това.

Йеджейчик, която се оттегли от спорта преди почти две години, претърпя операция на рамото миналата година. Поради това полякинята беше принудена да си вземе почивка от тренировките, които не спря дори след края на кариерата си през юни 2022 година. Последната битка на 36-годишната състезателка се проведе на UFC 275 през юни 2022 година.

Тогава за втори път тя трябваше да приеме превъзходството на Вейли Джан, която я нокаутира във втория рунд на битката. Веднага след двубоя Йоана  обяви оттеглянето си в интервюто след боя. Бившата шампионка на UFC публикува пост в социалните мрежи, в който обяви завръщането си на тепиха след почти едногодишна пауза. 

За първи път от много време Йеджейчик имаше възможност да тренира на по-високи обороти. Йоана възнамерява да продължи да тренира. Тя иска да пътува и да тренира в няколко различни клуба. 36-годишната Йеджейчик често е споделя за копнежа си по октагона. Кой знае, може би Йеджейчик ще се върне към битките един ден.

Йеджейчик (MMA 16-5) се биеше за най-добрата ММА организация в света от 2014 година. През 2015-2017 г. тя държеше шампионския пояс на UFC в категория сламка.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес