Зареждане

Йоана Йеджейчик: Искам по-голямо парче от тортата в UFC

Йоана Йеджейчик: Искам по-голямо парче от тортата в UFC
Публикувано на: Януари 8, 2021 в 07:00 ч
 
Бившата шампионка в категория сламка Йоана Йеджейчик не иска да се бие без фенове в залата. 33-годишната полякиня вярва, че няма нужда да се доказва на никого и ще се бие тогава, когато от UFC й дадат по-голямо парче от тортата.

Йеджейчик е с рекорд 16-4 в ММА и в последните си битки реди победи и загуби. Тя печели 2 от последните си 6 битки в UFC и идва след загуба в битка за титлата от Вейли Жанг.

Йоана допусна 4 загуби в битки за титли, но въпреки това иска още възможности за пояс. Ето какво сподели бившата кралица на категория сламка:

Няма никакъв спорт без феновете. Знаете как общувам с феновете и те ме мотивират и зареждат. Бих могла да се бия без фенове, но не искам. Наистина вярвам, че скоро всичко ще се оправи. Не искам да звуча налудничаво, но това е бизнес. Трябва да има пари. 

В последната си битка дадох страхотен бой на феновете. Бяхме подглавна битка, но чувствам, че нашата среща беше главна. Искам повече пари. Заслужавам по-голямо парче от тортата. Не искам да се оплаквам като другите бойци. Има повече от 500 бойци, но аз съм голяма част от тази компания. 

Ще говоря на масата за преговори. Винаги го правя. Не се оплаквам. Много съм доволна от UFC, но чувствам, че хората ме обичат. Просто искам да продължа да правя това за тях. Продължавам да чувам това: „Тя се пенсионира." Не съм пенсионер, просто си почивам. 

Преди се биех два-три пъти в годината. Няма повече да го правя. Искам да се грижа за себе си, тялото си, ума си. Искам битка за титлата. Няма нужда да се доказвам на никого. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес