Зареждане

Йеджейчик се завръща - иска победителката между Жанг и Намаюнас

Йеджейчик се завръща - иска победителката между Жанг и Намаюнас
Публикувано на: Април 21, 2021 в 08:29 ч
Йоанна Йеджейчик иска двубой срещу победителката между Вейли Жанг и Роуз Намаюнас при завръщането си в клетката.

Йеджейчик (16-4) не се е била, откакто загуби от Жанг в UFC 248 през март 2020-та. Този двубой бе доста брутален и се счита за един от най-атрактивните в женския ММА.

Бившата шампионка в категория сламка поиска обаче завръщането ѝ да не бъде през празна зала. Сега обаче Йеджейчик изглежда сменя тона.

"Обадих се на Мик Майнард преди няколко дена и му казах 'знаеш ли какво, най-опасната к*чка на планетата се завръща', така че ми запази място след битката и кажи на всички, че аз съм следващата," сподели Йеджейчик.


Йеджейчик държа титлата в категория сламка повече от две години, защитавайки я 4 пъти, преди да изгуби от Намаюнас през 2017-та. По време на отъствието си от UFC, полякинята работи върху автобиографията си, снима документален филм за бойната си кариера и дори изпрати празнично видео към последователите на MMA.BG.

"Бях шампионка дълго време. Загубих титлата от Роуз Намаюнас, но си знам стойността. Участвах в битката на десетилетието и знам, че съм много добра. Не искам да губя повече време. Тренирам постоянно. Нямам търпение да се върна в American Top Team. В момента правя голяма ТВ сделка в Полша, но нямам търпение да се върна в САЩ и да започна да тренирам там." 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес