Зареждане

Ян Блахович: Трябва да се бия с Джон Джоунс

Ян Блахович: Трябва да се бия с Джон Джоунс
Публикувано на: Ноември 28, 2020 в 00:00 ч
Шампионът в полутежка категория Ян Блахович се цели в големите битки в бъдеще. От UFC му готвят дуел с Израел Адесаня следващата година, а Ян се е прицелил и в Джон Джоунс. Преди няколко месеца "Bones" оваканти титлата си, за да се готви за дебют в тежка категория. Благодарение на това действие от страна на Джоунс, Блахович получи шанс за титлата и я спечели с нокаут над Доминик Рейес.

37-годишния поляк ще се опита да нанесе първа загуба на Адесаня и иска да е този, който първи ще победи Джон Джоунс. Ян планира да се качи в тежка категория, където след време да сподели клетката с един от най-добрите в историята. Ето какво сподели още Блахович за бъдещето си:

Искам да остана още в полутежка категория. Това е трудно, защото никой не знае в момента какво прави Джон Джоунс. От UFC също споделят, че не са говорили с него. Вярвам, че ще мога да го спипам в тежка категория. Още две години в полутежка категория и ще се кача при по-тежките. Аз ще съм този, който ще му нанесе първа загуба в полутежка или дори тежка категория. Ще видим. 

Той обаче прави всичко възможно, за да не се бием. Какво да направя ? Той ми обеща битка след победата ми над Андерсън, но после се качи в тежка категория. Първо трябва да мина през Адесаня или Тейшейра. Тогава ще говорим за Джоунс. Вярвам, че ще го пипна в някоя от двете категории. Мога да отида в неговат зала и да правим спаринги. Трябва да се бия с него някъде, просто за мен самия.

Ще може ли Ян да победи Джоунс ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес