Зареждане

Ян Блахович: С Прохазка ще напълним цял стадион

Ян Блахович: С Прохазка ще напълним цял стадион
Публикувано на: Май 31, 2022 в 04:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Ян Блахович смята, че битка за титлата с Иржи Прохазка в Полша ще бъде мащабна. 

Блахович вероятно ще получи шанс за титлата срещу победителя от боя Глоувър Тейшейра и Прохазка в UFC 275 през юни. Тейшейра спечели титлата, след като победи Блахович чрез събмишън на UFC 267 миналата година. 

Блахович се завърна към победите, след като Александър Ракич получи контузия на крака по време на битката им само преди седмици. Сега бившият шампион изглежда е следващият на опашката за шанс да си върне трона в полутежка категория. 

Ако Тейшейра победи Прохазка на UFC 275, той вече е предложил на Блахович реванш след събитието. По време на интервю с Ариел Хелуани, Блахович говори за това как и двата мача биха били вълнуващи за него, но битка с Прохазка е по-изгодна. 

„Ако Гловър спечели, това ще бъде добра история за реванша. С Иржи, ще е много добре за нас, защото ако те направят тази битка в Европа, това ще бъде една от най-големите битки в Европа. 

Аз срещу Иржи, ще бъде невероятно, защото ще го направим някъде в Полша или Чехия. Мисля, че ако ще направят този двубой в Полша, то ние ще съберем 60 000 души на националния стадион. 

Йоана Йеджейчик, Матеуш Гамро. 60 000 души може да са там." 

Кой би победил в такава среща ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес