Зареждане

Ян Блахович планира завръщане в края на годината

Ян Блахович планира завръщане в края на годината
Публикувано на: Април 22, 2024 в 02:00 ч
Ян Блахович започна да навлиза във форма след операция на второто си рамо. Полякът обяви, че би искал отново да се появи в клетката на UFC в края на тази година.

Преди няколко седмици Блахович претърпя операция на второто си рамо, което го тормозеше от дълго време и го извади от последната битка. Лявото му рамо беше оперирано малко по-рано. Като гост на програмата на Colosseum Ян беше попитан за потенциалната дата на завръщането му в клетката.

Ян разкри, че се надява на битка в края на 2024 година. Той е бивш шампион на UFC в полутежка категория. През 2023 г. Ян се би с Алекс Перейра, но загуби от него по точки. Така той печели само 1 от последните си 4 битки. Ето какво сподели Блахович за завръщането си в клетката:

"Ако всичко върви добре, бих искал да се върна в края на годината. Минаха 4 седмици след операция на дясно рамо. Засега е доста прилично, но има още много работа. В крайна сметка всичко ще стане ясно, когато дойда на тренировка, когато направя по-силен спаринг и видя как се държат раменете.", сподели Ян.

Към днешна дата Блахович е на 41 години.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес