Зареждане

Ян Блахович говори за 'легендарната си полска сила'

Ян Блахович говори за 'легендарната си полска сила'
Публикувано на: Октомври 14, 2020 в 08:01 ч
Ян Блахович беше аутсайдер при битката му с Доминик Рейес в UFC 253, която беше за свободното шампионско място в тежката категория.

На пук на всички прогнози той нокаутира Рейес във втория рунд.

За полякът нещата са се развили по-добре от очакваното.

"Мислих, че ще го нокаутирам в третия рунд. Но го нокаутирах във втория - доста по-добре, от колкото очаквах," сподели Блахович.

В двубоя полският боец нанесе доста тежки удари в тялото, за които призна че не са били част от плана. Той обаче е видял пропуск в защитата на опонента си и решил да се възползва.

"Стратегията беше да го ритам в краката. Винаги използвам левия си крак за ритници в тялото или главата, дори и треньорът да не ми дава - винаги го правя. Отдава ми се," споделя Блахович. "Когато го ритнах първия път го усетих, че се забавя. Това е важно. После започнах да използвам ритника и видях, че му влизат.

Във втория рунд помня, че му счупих носа. Лицето му ми подсказваше, че всичко ще свърши скоро. Когато му счупих носа знаех, че трябва да внимавам, защото единствения му изход беше да ме нокаутира с един удар, защото секунди по-късно щях да мога да го приключа.

Всички мои опоненти ще усетят моята легендарна полска сила."
 

Блахович се надява след тази победа хората да спрат да го подценяват и да повярват в силата му.

"Хората ще започнат да вярват в моите умения и легендарната ми полска сила. Мога да победя Джон Джоунс по същия начин."

Блахович си е в Полша, където през декември очаква раждането на своето дете. След като това стане, планът е да се бие през март, когато ще се изправи срещу победителя между Тиаго Сантос и Гловър Тейшейра.

"Март би било перфектно. През декември очаквам дете, така че съм се фокусирал върху това. Преди битката ми всичко се въртеше около мен, но сега искам да се фокусирам върху годеницата си и очакването на детето. След Нова година ще имам три месеца за добър тренировъчен лагер, което ще е перфектно за защита на титлата ми."

Вие повярвахте ли в легендарната полска сила на Блахович след UFC 253?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес