Зареждане

Ядосаният Масвидал е готов да се развихри след загубата от Ковингтън

Ядосаният Масвидал е готов да се развихри след загубата от Ковингтън
Публикувано на: Април 20, 2022 в 07:36 ч
Хорхе Масвидал е нетипично тих след загубата си от Колби Ковингтън в UFC 272 през март.

"Gamebred" в момента има проблеми и със закона за нападението над бившия си опонент пред ресторант, затова е и още по-тих.

Вижте също: 
Колби Ковингтън пусна жалба в полицията срещу Масвидал

Той обаче наруши мълчанието си с участието си в подкаста Impaulsive.

"Бях много ядосан," сподели Масвидал. "Бях огорчен и в такива моменти искам да съм сам. Така е по-добре за мен. Да си отделя няколко дни и да видя какъв е проблема. Ако има проблем и не мога да го реша, тогава това е истински проблем. Мога да се издъня в нещо, но ако мога да го поправя, тогава се връщам и го оправям. Само така мога да спя спокойно. Сега това и направих. Прекарах в усамотение 5-6 дни и измислих план. Сега започвам да го изпълнявам."

 
Масвидал загуби битката с Ковингтън със съдийско решение и бе доминиран от уменията в борбата на опонента си. Масвидал вече има няколко поражения от опитни граплъри и изглежда сега ще поработи върху това преди завръщането си в Октагона.

"Ще прекарам известно време в Пенсилвания. Ще се боря сутрин и вечер. Не мисля, че трябва да работя още по бокса си или ударите с крака. В тях съм добър. Но трябва да подобря други аспекти от играта си. Затова планът ми сега е да тренирам борба и ще видим какво ще стане.

Ще се боря, ще се боря и щом се почувствам по-добър, тогава ще се развихря. Ще видим кой ще убия."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес