Зареждане

Време за реванш! Бушев срещу Комитски в MMA Bushido на 22-ри април

Време за реванш! Бушев срещу Комитски в MMA Bushido на 22-ри април
Публикувано на: Март 17, 2023 в 15:00 ч
Време за реванш! Бушев срещу Комитски в MMA Bushido на 22-ри април

Антонио Бушев и Вилиян Комитски имат сметки за уреждане и ще го напрвят в клетката на бойната галавечер MMA Bushido 88, която ще се проведе на 22-ри април в столичната зала "Универсиада".

Двамата атрактивни бойци ще се бият по правилата на ММА в категория до 77 кг. Те вече имат една изключително зрелищна битка помежду си, завършила с победа със събмишън за Бушев, която само разпали още повече враждата им сега те отново ще се изправят един срещу друг в мач-реванш, зареден с още повече адреналин.


Комитски загуби първата среща с армбар във втория рунд, но сега треньорът по кикбокс от зала FAST изобщо не смята да пренася двубоя на земя, а да приключи с Бушев там, където се чувства най-комфортно - в стойка.

Елате и вижте на живо развръзката в тази вражда между двама атрактивни бойци, които излизат без страх от размяна на удари.

Битка между двама уникални бойни атлети

Антонио е шампион на България по киокушин карате и в редица граплинг турнири. Той изостря още повече играта си в стойка в клуба по кикбокс на "Армеец", което го прави една завършена ММА машина.

Комитски обаче не само е боец, но и изключителен атлет. Той е бивш професионален футболист, медалист по лека атлетика, който преминава към професионален ММА. Но не без солидна подготовка преди това - Вилиян е 5-кратен републикански шампион по кикбокс в три различни категории, а на първия си финал нокаутира световен шампион по карате.

Международната верига MMA Bushido 88, която прави събития в цяла Европа, ще проведе поредното си издание в София с много международни срещи, които ще бъдат излъчвани по спортния канал DAZN и гледани в цял свят. Това е първото ММА състезание в България от този мащаб, който се излъчва по спортния гигант.

Освен ММА двубои, в галавечерта ще има срещи по събмишън граплинг, К-1 с малки ръкавици и две шоу битки от веригата Pillow Fighting Championship.

Билетите за MMA Bushido 88 са вече в продажба на цени от 30 и 50 лв. и могат да бъдат закупени от Evenitm.bg


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес