Зареждане

Волкановски за Топурия: Вживява се като някаква звезда

Волкановски за Топурия: Вживява се като някаква звезда
Публикувано на: Февруари 7, 2024 в 14:00 ч
Александър Волкановски и Илия Топурия най-накрая ще се изправят един срещу друг на UFC 298 в Анахайм, Калифорния, следващия уикенд (събота, 17 февруари 2024 г.).

Действащият шампион на UFC в категория перо, Волкановски, се завръща в своята теглова категория след втория неуспешен опит за злато в лека категория през октомври 2023 г. На пътя на " The Great" ще застане непобеденият испанец Топурия, когото общността на смесените бойни изкуства (ММА) смята за един от най-трудните претенденти в последно време.

Топурия вече се е коронясал за шампион преди двубоя и очаква майсторско представяне срещу най-трудния си противник до момента. Мотивацията за Волкановски само се засилва от лудориите на испанския му колега.

"Мястото на шампион трябва да се заслужи. То е заслужено, а не просто дадено", каза Волкановски. "Не казвам, че той не е заслужил този шанс или нещо подобно, но отново, нека бъдем реалисти, погледнете начина, по който аз трябваше да стигна до титлата, много хора трябваше да си заслужат тази позиция. Радвам се, че той е в тази позиция, не бих искал никой друг срещу себе си освен него в момента, така че нямам нищо против това.

Той вече се държи така, сякаш е шампионът, и си мисли, че е такъв - продължи той. "Той буквално си мисли, че вече е някаква суперзвезда. О, приятелю, всичко това се променя на 17 февруари и той ще изпита груб шок. Той ще трябва буквално да научи един голям урок по смирение и аз ще мога да му го преподам. Това е перфектно за моята история в момента."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес