Зареждане

Волкановски за Илия Топурия: Много често ще го удрям в лицето

Волкановски за Илия Топурия: Много често ще го удрям в лицето
Публикувано на: Юли 10, 2023 в 02:00 ч
Настоящият шампион на UFC в категория перо Александър Волкановски прегази мексиканеца Яир Родригес в доминиращ стил на UFC 290 и за пореден път потвърди статута си на краля в дивизията.

В момента няма боец в тази категория, който да посегне сериозно на пояса, докато там властва Волкановски. И тогава възниква логичният въпрос - какво следва за Алекс ? Засега Волкановски е решен да работи на два фронта. Той планира битки в категорията си, но иска и още един шанс срещу Ислам Махачев в лека категория.

Сега Алекс има контузия в ръката, която налага операция. След напускането на клетката Волкановски застана лице в лице с Илия Топурия. Илия вече активно ядосва Волкановски, намеквайки, че Алекс се страхува от него и затова бяга в друга категория.

Ето какво сподели Александър по адрес на Топурия:

„Смешно е, защото обикновено всички са по-високи от мен, а с Топурия имаме еднакъв ръст. Яир мислеше, че ще изоставя категория перо. Не, няма да задържам развитието в категорията. Ако UFC реши, че битката с Топурия трябва да бъде следващата, тогава искам да я рекламирам. 

Той мисли, че е най-горещият в дивизията, нали ? Ще покажа, че не е така. Искам опасни противници. Топурия говори глупости за мен в интервю ? Това е невероятно! Много по-лесно е да удряш хората в лицето, когато те хвърлят кал по теб. Гарантирам, че ще го удрям много често в лицето.”, сподели Волкановски.

Може ли Топурия да затрудни Волкановски ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес