Зареждане

Волкановски за битката срещу Топурия: Ще го унижа!

Волкановски за битката срещу Топурия: Ще го унижа!
Публикувано на: Февруари 13, 2024 в 17:00 ч
Шампионът на UFC в категория перо Алекс Волкановски смята, че Илия Топурия ще излезе засрамен след края на UFC 298.

Волкановски ще заложи на карта титлата си срещу Топурия в Honda Center в Анахайм, Калифорния, тази събота вечер. Сблъсъкът за шампионската титла в категория перо ще бъде на UFC 298. Ако "Great" успее да излезе победител, той ще си осигури шестата успешна защита на титлата на UFC в категория перо, което ще го постави на една крачка от изравняването на рекорда на Хосе Алдо.

Волкановски смята, че ще направи точно това, като в същото време ще даде на Топурия добър урок по смирение.

Шампионът се включи в канала си в YouTube, за да сподели прогнозата си за битката с Топурия  този уикенд, и предвижда тя да е зрелищна.

"Прогнозата е, че ще му дам добър урок", каза Волкановски в канала си в YouTube. "Той ще бъде засрамен, ще си върне някои от думите си и това може би ще бъде началото на неговия път. Той е млад. Той е уверен в себе си. Аз ще го унижа. Той ще се възстанови и ще започне да се държи прилично, след като му сритам добре задника. Мисля, че ще е втори рунд. Мисля, че ще го смачкам още в първия.

Не казвам, че ще е лесен бой, но мисля, че само колко е уверен, не е успял да го докаже. Аз доказвам това всеки път, когато вляза в тази зала - натискам себе си до краен предел. Не знам дали той го прави. Той не се държи така. Така че ще го притисна и мисля, че ще го смачкам вътре в един рунд, а скоро след това ще го довърша."

Волкановски заяви, че според него Топурия е станал прекалено самонадеян. "El Matador" започна да лази по нервите на опонента си за тази битка, като вече се обяви за шампион на UFC и предложи на другите състезатели в категория перо да не си правят труда да го предизвикват.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес