Зареждане

Волкановски: Топурия не се е бил с Мегалодон като мен

Волкановски: Топурия не се е бил с Мегалодон като мен
Публикувано на: Ноември 21, 2023 в 05:00 ч
Александър Волкановски е нетърпелив да даде урок на „заблудения“ Илия Топурия.

Двамата ще се бият за титлата в категория перо през февруари. Битката им оглявява събитието UFC 298, което е планирано за 17-ти февруари. Локацията все още не е обявена от организацията.

34-годишният Волкановски идва след битка в Абу Даби, където беше нокаутиран от Ислам Махачев в първия рунд. Много хора говорят, че Илия може да победи Алекс, но шампионът е на друго мнение.

Алекс предупреждава своя съперник, че все още не се е бил с акулите в категорията. Сега Илия го очаква сблъсък с Мегалодон, който се готви да го накаже.

"Той вече си мисли, че е кралят. Приятелю, още не си плувал с акулите. След като започнете да плувате с акулите, тогава можете да дойдете при Мегалодона. Той трябва да е уверен, но започва малко да се заблуждава. Той е добър и силен, но се опитва да се държи така, сякаш вече е шампион. 

Вижте акулите, с които плувах, преди да се бия с Макс Холоуей. Той е още малък и аз трябва да му дам урок. Ще го направя смирен. Може би той няма правилните хора около себе си, които трябва да го смирят. Имам чувството, че правя услуга на света. 

Имам чувството, че правя всичко възможно, за да го смиря. Илия наистина вярва, че е най-добрият боец, когото UFC някога е виждал. Той подготвя ли се различно, или просто прави това, което е правил, за да се подготви за всички останали ? 

По-добре ми покажи нещо различно. Ако не го направиш, тогава ще те засрамя пред света.", каза Алекс пред News Corp. 

Ще успее ли Волкановски да се справи с Топурия ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес