Зареждане

Волкановски се прицели в Забит и Чан Сунг Юнг

Волкановски се прицели в Забит и Чан Сунг Юнг
Публикувано на: Юли 25, 2020 в 13:43 ч
Шампионът в категория перо Александър Волкановски е готов да брани титлата си в края на годината. 31-годишния боец защити титлата си с нова победа над Макс Холоуей, която записа преди две седмици в Абу Даби на UFC 251. Победата беше доста спорна, но Волкановски е доволен от нея и смята, че ще бъде пресилено веднага да има още една битка с Холоуей.

Александър навлезе в серия от 19 поредни победи и няма загуба вече над 7 години. Той вярва, че Забит Магомедшарипов и Чан Сунг Юнг са най-близо до титлата, но иска да види по още една победа от тях. Забит се готви за битка през август или септември срещу Яир Родригес, а "Корейското зомби" очаква битка с Браян Ортега. Ето какво сподели Волкановски за това, което очаква в категорията си:

Има няколко претенденти. Може би са 4-ма, които са с претенции за титлата. Тези бойци вероятно са на 1 успех от това да получат шанс. Те и сега са близо до титлата, но трябва да направят една битка и тогава феновете ще крещят техните имена. 

Аз защитих титлата си и сега категорията трябва да се раздвижи. Надявам се, че в края на годината ще има изявен безспорен претендент. Точно сега Забит Магомедшарипов и Чан Сунг Юнг са тези, които се открояват. Мога да кажа, че те са най-близо до шанс. Ако запишат победи, то тогава ще се затвърдят като претенденти. Аз ще ги чакам и ще се бия с тях.  





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес