Зареждане

Волкановски с първото изявление след загубата на титлата от Илия Топурия

Волкановски с първото изявление след загубата на титлата от Илия Топурия
Публикувано на: Февруари 21, 2024 в 00:00 ч
След като се настани на върха в категория перо на UFC и бе коронясан за най-великия в дивизията, сега Александър Волкановски се сдоби с втора поредна загуба с нокаут само за четири месеца. 

Но както винаги, 35-годишният бивш шампион беше в сравнително добро настроение въпреки загубата. Александър Вълкановски публикува кратко изявление чрез канала си в YouTube и като боец, какъвто е, обещава да се възстанови. 




"Винаги анализирам двубоите, когато побеждавам, ще се погрижа да ги анализирам и когато губя", каза Александър Вълкановски. "Това е луда игра, която играем. Не можеш да спечелиш всички битки. Понякога ти си чукът, понякога си пиронът. Аз съм бил чукът много пъти, много пъти съм развалял тупаници пред много хора. Снощи Илия си свърши работата.

"Мисля, че съдиите ме бяха оценили в първия рунд, а във втория започнах да надигам още повече. Бях готов дори да премина на още едно ниво. Изпуснах го", каза Вълкановски. "Щях да започна да надграждам, а той свърши страхотна работа, като стигна до клетката, където знаехме, че не искаме да бъдем с някой като него. Той ме докара дотам."

"Вероятно имах по-добри възможности, отколкото да търся контраатака. След като ме натисна там, той ме нацели. Свърши страхотна работа, за да стигне до това."


Александър Вълкановски нарече завършващия удар "страхотен удар". След това той призова за реванш с новия крал Илия Топурия в Испания. 

"Следващия път ще бъде различно, но просто ще си почи на малко.Определено искам този реванш. Испания е това, което чувам, че ще се случи. 

"Дана иска Испания, очевидно Илия иска Испания. Вероятно това може да стане по-късно през годината, така че очевидно моментът ще е идеален за мен да прекарам време със семейството, да си почина малко, да се погрижа за себе си, а след това ще се върнем там и ще се погрижим за всичко."

Това беше решителна победа за Топурия, която на теория не винаги дава право на незабавен реванш за загубилия боец. Добавете това към факта, че брадичката на Александър Волкановски получи сериозен удар за кратък период от време.

Но човекът все още я има и предполагам, че мога да говоря от името на голяма част от феновете, че би било интересно да се види дали Александър Волкановски ще успее да отскочи и да си върне пояса. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес