Зареждане

Волкан Юздемир срещу Никита Крилов на UFC Fight Island 6

Волкан Юздемир срещу Никита Крилов на UFC Fight Island 6
Публикувано на: Септември 25, 2020 в 04:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Волкан Юздемир се връща в октагона. "No Time" ще се бие срещу бившият шампион на FNG, Никита Крилов в подглавната битка на UFC Fight Island 6, което ще се проведе на 18-ти октомври в Абу Даби.

31-годишния Юздемир е с рекорд 17-5 в ММА. Той изгря бързо в UFC с 3 поредни победи и получи шанс за титлата срещу Даниел Кормие. Волкан загуби от Кормие, а след това инкасира още 2 загуби. Миналата година Юздемир прекъсна 3-те си загуби с победи над Латифи и Ракич. През юли тази година Юздемир пак се върна към загубите, след като Иржи Прохазка го нокаутира във втория рунд. Така Волкан печели 2 от последните си 6 битки в UFC.

28-годишния Крилов от своя страна е с рекорд 26-7 в ММА. В края на 2016 година той се раздели с UFC и записа 4 поредни победи с приключване в други организации. Крилов успя да спечели титлата в полутежка категория на FNG, а след това я оваканти, за да се върне в UFC. Никита печели 2 от последните си 4 битки в UFC и през март победи Джони Уокър с решение.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес