Зареждане

Volkan Oezdemir нокаутира брутално Ilir Latifi

Volkan Oezdemir нокаутира брутално Ilir Latifi
Публикувано на: Август 11, 2019 в 04:32 ч
Volkan Oezdemir и Ilir Latifi се изправиха един срещу друг в битка от главната карта на събитието UFC on ESPN+ 14, което се провежда в Уругвай. "No Time" се представи много силно и не даде никакви шансове на своя опонент. В началото на срещата Oezdemir започва да обработва водещия крак на Latifi, който му вкара десен удар. Oezdemir му връща десен, а след това ляво кроше и коляно.

Volkan вкарва ритник в тялото, а Latifi го хваща и го събаря на земята, но не за дълго, защото Volkan успява да се изправи. Двамата разменят по няколко удари в стойка, а след това летящо коляно от страна на Oezdemir и двамата са в клинч, където Oezdemir го наказва с лакти. Тотална доминация от страна на Oezdemir в първия рунд, а Latifi ще се запомни само със събарянето, с което не постигна нищо.

Във втория рунд Oezdemir вкарва силен десен и връща назад Latifi, след което двамата разменят серия от удари. Volkan вкарва ритник в тялото, а Latifi десен. Oezdemir вкарва коляно и праща Ilir на земята, след което опитва да го довърши, но не успява. Latifi е изтощен и гледа към часовника, а Oezdemir продължава да го наказва с колена, лакти и десни удари. Oezdemir вкарва силен ритник, с който нарушава баланса на Latifi, a след това натиска с удари. Силен ляв в брадичката и Latifi е на земята, а Oezdemir му вкарва и десен и това е нокаут в последната минута от втория рунд.

С тази победа Volkan си поема глътка въздух и прекъсва серията си от 3 поредни загуби. Latifi от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби. В интервюто след битката Oezdemir сподели, че иска да се бие отново с Dominick Reyes, който го победи с раздвоено решение преди няколко месеца.  


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес